Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában – fürdőszoba

Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba.

A szokásos 5 oldalas összeállításomban a hangulatos képeket a tapétázott, a színes fugás, a beton-, fa- és márványmintás fürdők közül válogattam össze. A rovatból az is kiderül, hogy a metrócsempe már a múlté, a tárolószekrények trendje is megváltozott, illetve a fémszínek sokoldalúságára is fény derült. Megtudhatjuk, hogy a fugamentes öntött vagy kent padló remekül társítható fényes, selyemfényű vagy matt festett falakkal. Illetve arról is írok, hogy a tükör és tükörmozaik csempe tértágító hatású, illetve hogy az okos megoldások elkezdtek terjedni otthonaink fürdőjében is.

TOP 5 TREND

  • A nagyméretű, kör alakú tükrök mellett megkezdte térhódítását a lekerekített téglalapforma is.
  • Divatosak a lábakon álló nyitott mosdószekrények, a falnak támasztott létrák és a kis mélységű fali polcok, keskeny tároló szekrények.
  • Terjednek a mosdó mellé, oldalra helyezett csaptelepek, melyek a már megszokott króm szín helyett egy melegebb ezüstöt eredményező csiszolt nikkel, szálhúzott arany vagy fekete kivitelben is kaphatóak.
  • A divatos fürdő zuhany üvegfala a padlótól a plafonig ér és vonal menti vagy a fal alján megjelenő lábazati összefolyóval rendelkezik.
  • Trendinek számítanak a más sokak által megunt metrócsempe kistestvérei, a keskeny és magas elegáns határú csempék. Ezek úgy eredményeznek mozaik hatást, hogy közben vertikálisan nyújtják a fürdőszobát.

Kellemes olvasgatást kívánunk! :-)

Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba.Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba.Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba.Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba.

Fürdőszoba

Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba. Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba. Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba. Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba. Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba. Az A mi Otthonunk magazin 2019. július-augusztusi számában megjelent 5 oldalas Fókusz rovatom témája: a fürdőszoba.

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban