Blog

CONSTRUMA – OTTHON Design 2020

2020 az első év, amikor minden standot meg tudok mutatni a CONSTRUMA – OTTHON Design kiállításról.
Több, mint 10 éve publikálok kiállításbeszámolókat és képsorokat szakmai rendezvényekről, eseményekről, de a koronavírusnak köszönhetően ezt a máskor hatalmas területen elhelyezkedő kiállítást egy vagy két nap helyett most sikerült csupán két óra alatt alaposan bejárni.
Voltak üres standok is szép számmal, de azért érdekességet is is találtam néhányat. Nekem most keret nélküli szekcionált teraszajtók, klasszikus kültéri nyílászárók, vízálló fürdőszobai fa munkapultok, magyar dizájnerek munkái, kedves asztaloscégek ötletei és kerti kaspó és kivirágoztatható padláb ötletek miatt érte meg elmenni, de Ti is nézzétek végig a képeket, ha van egy kis időtök, és próbáljatok ötletet meríteni, vagy céget, szakembert találni a következő képsorok között! 🙂

OTTHON DESIGN MAGYAR GYŰJTŐ STANDJAI

OTTHON DESIGN EGYÉB STANDJAI

CONSTRUMA STANDJAI

rpt

rpt

rpt

CONSTRUMA KERT

SZAKLAPOK, MAGAZINOK STANDJAI

SZERVEZETEK, EGYESÜLETEK STANDJAI

EGYÉB STANDOK

Képek forrása: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban