Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2019. májusi számában – nappali: a közösségi tér lelke

Az A mi otthonunk magazin 2019. májusi száma trendi nappalikról szól. A Fókusz rovatból kiderül, hogy divatos a falikép, főleg, ha eleve izgalmas falfelületre kerül, továbbá különleges kanapé-dohányzóasztal párosításokat is láthatunk a képeken, olvashatunk róla, hogy milyen plusz funkciókat kaphat egy nappali az étkezőn és konyhán kívül, nézegethetünk dobogóra helyezett enteriőröket is, illetve megtudhatjuk, hogy milyen színek, stílusok és anyagok divatosak ezidőtájt.

Kellemes olvasgatást! :-)

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban