Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2019. áprilisi számában – kreatív lépcsők és tetőterek

A 2019. áprilisi A mi otthonunk magazinban az 5 oldalas Fókusz rovatom különleges lépcsőkkel és a tetőterek kihívást jelentő, ám annál érdekesebb megoldásaival van tele. Lapozd végig a rovatot és megtudod, hogy milyen plusz funkciókkal tarkított lépcsők léteznek a nagyvilágban, és milyen belsőépítészeti trükkökkel tehetjük tágasabbá, világosabbá és barátságosabbá tetőtéri otthonunkat!
Kellemes olvasgatást! :-)

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban