Blog

Budaörsi iroda dizájnfrissítése

Egyszer egy nagyon érdekes megbízást kaptam, ami nem volt más, mint egy iroda arculatfrisítése. A feladatban az volt az érdekes, hogy ez egy bérlemény, így akármit nem tervezhettem be és át. A bútoroknak például – a székek kivételével – maradniuk kellett, de a festést, az árnyékolást és a világítótesteket módosíthattuk.
Szerencsénkre a burkolat kellemes volt a szemnek, így egy ahhoz igazodó, bevállalós, skandinávos látványvilág felé vettük az irányt. A klasszikus világítótestek és függönyök repültek, a stukkók hangulatos szürke árnyalatot kaptak, a „fűrészporos” tapéta is levedlette a sárga színt, a kaspókat uniformizáltuk, a bútorok színét pedig fóliázással hangoltuk össze. A lakberendezési munka során az irodához vezető közlekedőt is „ráncfelvarrtuk”, így az ügyfelek egy egészen új élményben részesülhetnek, ha a céghez érkeznek.
A főbérlő eleinte kicsit nehezményezte a szürke mennyezetet, de megnyugtattuk, hogy ez csak festék. Ha jön majd új bérlő, újra fehér lehet majd a mennyezet és sárga a fal… 🙂

KIINDULÁSI ÁLLAPOT

FÁZISFOTÓK

A VÉGEREDMÉNY

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban