Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2018. július-augusztusi számában – Stílusos étkezés

Az A mi otthonunk magazin 2018. július-augusztusi számában a stílusos kerti és beltéri étkezésről szól szakértésem. Az 5 oldalnyi Fókusz rovatban szó esik a kerti trendekről, a természet enteriőrökbe varázslásáról, az étkezők falainak színválasztásáról, a divatos berendezési tárgyakról, és hogy mivel tehetjük személyessé, varázslatossá étkezéseinket.

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban