Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2018. júniusi számában – Kortárs fürdőszobák

2018. júniusában a divatos, kortárs fürdőszobákról mutattam az A mi otthonunk magazin olvasóinak számos szép példát. Az írásból és a képekről az derül ki, hogy egyre több zuhanyban marad el a kád, és válik egyre divatosabbá az átláthatóság. A meleg színek már inkább a padlóburkolatokban vagy a dekorokban vannak csak jelen, sokkal inkább a szürke, a fekete és a fehér hódít. A csempék formája is változatos. A nagy lapok mellett a 20×20-as, a fózolatlan metró és a hatszögletű csempe a menő. Végezetül a szobahatásról és az apró fürdők ötletes megoldásairól olvashattok.
Kellemes lapozgatást! :-)

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban