Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2017. októberi számában – stílusok, színek, anyagok: megújuló nappali és étkező

A Fókuszban rovatom stílusos nappalikról és étkezőkről szóló részében arról írtam, hogy a falak tekintetében a fehér magas lábazatot a festett lábazat váltja fel, akár úgy is, hogy a falak, ajtók, mennyezet és lábazat mind-mind egyszínűre vannak festve. A festett és tapétázott falakat lambéria, falpanel takarhatja akár derékig, akár az egész falfelületen, de még a mennyezetre is felkúszhatnak ezek a díszítő elemek. A falszíneket a finoman tört, akár sötét árnyalatok jellemzik, házttérbe szorítva a divatos szürke színt. A tapéták finoman mintázottak, így akár az egész nappalit és étkező teret is beboríthatják. Végül a rovat utolsó oldalán az apró, divatos és stílusos részletekről, kiegészítőkről mutatok képeket.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban