Blog

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2020

Az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás két okból is különleges volt. Az egyik, hogy ez volt az első ilyen jellegű kiállítás, a másik pedig, hogy előadást tartottam a 2020-as fürdőszoba trendekről az érdeklődő közönségnek. Nagy örömömre szolgált, hogy a többszáz fős nézőtér gyakorlatilag tele volt, és az előadás végéig sikerült is fenntartani az érdeklődést. Ráadásul jó volt látni, hogy a trendekből, irányzatokból számtalan képviseltette magát a fürdőszoba kiállításon (úgy mint növényfalak, terazzo, színes mosdók, arany csapok, fekete szín a falakon és mennyezeten…).
Természetesen a hna design blog olvasóival is megosztom majd az idei fürdőszoba divatot, de amíg a bejegyzés elkészül, addig is álljon itt 124 kép a kiállításról!hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban