Blog

Cersaie 2019 – 2. rész

2019. szeptember 22-24. között Bolognaban jártunk a Cersaie kiállításon.
Első nap irányított, magyar nyelvű tárlatvezetésen vettünk részt: a Cerrad, a Marazzi, a Sant’ Agostino, az Argenta és a Rondine burkolatait csodálhattuk meg, majd a maradék időben végig rohantunk pár egzotikusnak vagy különlegesnek tűnő standon is. A kiállítás első napjáról készült beszámoló 1. részét ITT találjátok.
Második nap pedig a Sicis, a Ceramiche Supergres, az Apavisa, a Porcelanosa, a Venis, a Dune és számtalan egyéb standon nézelődtünk. Ebben a bejegyzésben ezeket a képeket láthatjátok. Még egyszer összefoglalnám a tapasztalatokat, amelyeket az előző bejegyzésünkben már olvashattatok:
„…a trend a fehér, szürke, fekete szín, némi barnával fűszerezve. Színes csempét viszonylag kevés standon láttunk. A nagy lapok túlnyomó többségben voltak, az apróbb méret inkább a színesebb felhozatalt felvonultató cégekre volt jellemző. Divat a fa-, beton-, márványhatás, a kőhatás kevésbé volt jellemző, de persze számottevő. Egyes cégek ötvözték egy családon belül a fa, beton és márvány felületet is. A mozaik nem volt olyan mértékben jelen, mint a hazai kínálatban, illetve még a nagyszemcsés terazzo és az arany szín használata említésre méltó. A formákat tekintve a pikkely, a halsszálka, a hatszög, a lapított hatszög alakú burkolat számít trendinek. Fellelhetőek voltak még az intarziás, a virágos, a geometrikus mintázatú, és kis mennyiségben a 3D hatású csempék is.”
Még egyszer köszönet az élményért a többi útitársnak is: Megyesi Máriának, Török Bernadettnek, Lovász Viktóriának és Deli Sándornak az Óceán Szalonból, akiket lelkesen fotózgattam, így a bejegyzés Őket is tartalmazza nyomokban. :-)

edf_vivi

rrem_vivi

Fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban