Blog

S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás 2019

2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénában ismét a Salon Budapest Lakástrend Kiállítás kapott helyet.  Az Aréna területét számos komoly márka standja mellett hazai tervezők, és közös összefogással létrejött kiállítóterek is tarkították. A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által életre hívott Hello Magyar Design program keretein belül mutatkozhatott be 26 magyar tervező is, hiszen kiemelt cél volt a magyar designerek hazai ismertségének és elismertségének növelése. Az MDDÜ kutatásaikból egyértelműen kiderült ugyanis, hogy kevés lehetőség adódik arra, hogy a tervezők és gyártók találkozhassanak, vagy bemutathassák termékeiket, ezáltal elinduljon közöttük a kommunikáció és a közös munka, amely elengedhetetlen a fejlődéshez, a hosszú távú sikerhez.
A kiállításon MARC ANGE sztártervező is tiszteletét tette egy fantasztikus standdal, de gyakorlatilag minden kiállítótér minőséget és egyediséget sugárzott, így bízunk benne, hogy ennek köszönhetően évről évre egyre több érdeklődőt vonz majd ez az esemény, ezáltal mind több ember válik elkötelezetté a magyar dizájn és általában véve a dizájn iránt.
Most pedig elég a szóból, nézzetek be a Szalonba 258 képünkön keresztül (tavalyi kiállítás beszámolónkat pedig ITT láthatjátok)!

rpt

 

rpt

rpt

rpt

Fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész és Nagy Károly, építész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban