Blog

Industrial Lamp Vintage Garázsvásár

A mai napon egy rettentő izgalmas régiségvásáron voltam az Industrial Lamp Budapestnél. A kezdést 10.00-ra hirdették meg, ami azt jelenti, hogy ekkor lehet csak belépni a vásár területére. Értelemszerűen ezért már kígyózó sor várta a nyitást. Az érdeklődők türelmesen álltak sorba a kordon előtt, és arról beszélgettek, hányra jöttek a múltkor, miről csúsztak le emiatt és hogy most mit néztek ki a kínálatból, amire igyekeznek majd azonnal lecsapni.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert mindent el tudtam hozni, amit megkívántam, és közben pedig úgy éreztem magam, mint a külföldi csatornák licitvadász sorozataiban, így a napi adrenalinlöket is meglett, nem csak pár szép, megmentésre érdemes antik tárgy került a tulajdonomba.
Érdemes köveni a Facebook oldalukat, ha Ti is szeretnétek hasonló élményben részesülni!

Kincseim! A kis dobozban egy mini vasaló van! 🙂

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban