Blog

Publikáció: szakértés az amiotthonunk magazin 2017. márciusi számában – konyha

Az Amiotthonunk magazin 2017. márciusi számának trend rovata a “Konyha” témára épült. Igaz, ennek az 5 oldalas rovatnak a publikálása már másfél évvel ezelőtt megtörtént,  de úgy hiszem még mindig megállja a helyét trend szepontból, hiszen Magyarországon mindig némi késéssel sikerül elterjednie a legfontosabb divatirányzatoknak, már ha egyáltalán sikerül elterjedniük.
A rovat érdekessége, hogy ezúttal saját munkát, illetve Zai Viki enteriőrtervező barátnőm saját konyháját is sikerült becsempésznem a képek közé.

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban