Blog

S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás 2018

Az első SALON kiállítás visszhangja elég kettősre sikeredett. Megosztotta mind a szakmát, mind a laikus műkedvelőket. Sokan azóta gondolkodnak, akik megnézték, hogy vajon a szakmának szólt-e vagy pont nem, hogy jó volt-e vagy nem annyira. Hogy ki-ki maga eldönthesse, lefotóztam az összes standot egytől egyig. Kommentben szeretettel várom a véleményeket (nekünk mindenesetre nagyon tetszett)!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban