Blog

Lignanoi corten acél ház

Mint minden nyáron, így idén is ellátogattunk Lignanoba. Egy tündéri apartman házikóban laktunk és sokat sétáltunk a környékén. Egy alkalommal arra lettünk figyelmesek, hogy egy pofás corten acél kerítés mellett megyünk el. Nem hittünk a szemünknek, mikor a kerítés fölött megláttuk a házat, ami szintén corten acélból készült. Utóbb rákerestünk itthon a neten és mint a mellékelt fotók is muatják, tetőtől talpig fémből készült a ház. Gyönyörködjetek benne ti is!

Ezeket a képeket a neten találtam a kerítésen belüli állapotokról.

Végül egy ráadás kép szintén Lignanoból. Ennek a háznak csak a kerítése corten acél. Remek érzés lehet ide hazatérni, vagy vendégségbe érkezni.

Feliratozott képek: Hujber-Nagy Aletta

Többi kép forrása: archilovers

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban