Blog

Nappali-étkező-konyha terve strangokkal fűszerezve

Mi történik, ha megkeres egy ügyfél és a lehetetlen alaprajz még lehetetlen helyre tett strangokkal is tele van? Mi ekkor sem esünk kétségbe! Némi agyalás és ötletelés után a hna design studioban mindig megszületik az alaprajzi elrendezés és a tér felruházása.

A történet további pikantériája, hogy egyik első ügyfelünk szerezte ezt a munkát. Ezzel az ügyfelünkkel (most már nyugodtan nevezhetjük barátunknak is) számos közös lakást terveztünk már és néhány ezekből újságba is került, hála ügyfelünk, barátunk szervező vénájának, hathatós közreműködésének és jó ízlésének. Mellettünk olyannyira felbátorodott, hogy elvállalta egy társasház 3 lakásának megtervezését és végigkísérését egy család 3 tagja számára. A tervezést ránk bízta, a hozzávalók beszerzését és a kivitelezést pedig felvállalta.

Megrendelőink, egy idős házaspár eleinte nem tudta merre induljunk el, amikor is a szín-, forma- és stílusvilág felől érdeklődtünk. A pinterest böngészése közben rájöttünk, hogy klasszikus, kissé amerikai, de modern elemekkel fűszerezett otthonra vágynak és nem zárkóznak el a „csicsától” sem. Miután a kívánt színvilág is körvonalazódott, megszületett egy kellemes bézses, drappos, barnás, kékkel fűszerezett, arannyal meghintett otthon látványvilága.

A közös munkának meglett a gyümölcse. Nézzétek az új alaprajzot és a két verziót, melyből a család végül a másodikat, a visszafogottabbat választotta!

EREDETI ALAPRAJZ

eredeti alaprajz muskotaly

ÚJ ALAPRAJZ

Az új alaprajzon a jobb oldali hálószobának és a dolgozószobának a jobb oldali fala ment kissé balrább, így a nappali-étkező-konyha tere berendezhetőbbé vált, hiszen a cél a nagy számú vendégsereg befogadásának lehetősége volt.

hna design hujber nagy aletta uj alaprajz muskotaly

KÉK-FEHÉR VERZIÓ (a linkre kattintva virtuális sétát tehetsz a térben)

panorama render kek feher verzio hna design

Akiknek nem nyílik meg a körbejárható panoráma render, azok kedvéért a statikus rendereket is megmutatjuk:

hna design hujber nagy aletta kek feher design 1 hna design hujber nagy aletta kek feher design 2 hna design hujber nagy aletta kek feher design 3 hna design hujber nagy aletta kek feher design 4 hna design hujber nagy aletta kek feher design 5 hna design hujber nagy aletta kek feher design 6 hna design hujber nagy aletta kek feher design 7 hna design hujber nagy aletta kek feher design 8 hna design hujber nagy aletta kek feher design 9

MÁRVÁNYOS VERZIÓ (a linkre kattintva virtuális sétát tehetsz a térben)

panorama render marvanyos verzio hna design

Akiknek nem nyílik meg a körbejárható panoráma render, azok kedvéért a statikus rendereket is megmutatjuk:

hna design hujber nagy aletta marvanyos design 1 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 2 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 3 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 4 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 5 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 6 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 7 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 8 hna design hujber nagy aletta marvanyos design 9

Belsőépítészet: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban