Blog

Új családtag – Hansgrohe Croma Select S Multi zuhanyfej

Rájöttem, hogy nagyon régen nem írtunk a jelenlegi otthonunkkal kapcsolatban semmilyen bejegyzést, pedig azért itthon is mindig teszünk-veszünk. Csak igazából az van, hogy olyan sok idő egy-egy témát feldolgozni, hogy a nagyobb lélegzetvételűek 3 éve gyűlnek és időnként sikerül csak egyet-egyet felszerkeszteni a blogra. Ezen a mai napon azonban egy apró, ámde annál praktikusabb és kellemesebb tárggyal gazdagodott az otthonunk, amit pár kattintással azonnal meg is tudtam örökíteni és beszélni sem kell róla olyan sokat. A képek és a videó majd önmagukért beszélnek.

Ezen a képen látszik leginkább, hogy miért is ezzel az „átalakítással” töltöttük el ma az időnket. A jelenlegi csapunk 8 éves és hiába vízkőtlenítjük – volt, hogy szét is szereltük -, csak folyt orrán-száján a zuhanyfejnek a víz és mikor elzártuk a csapokat, a zuhanyfej akkor sem vette a lapot. Emiatt folyton lóbálni, rázogatni kellett és megdöntve tartani, mert különben még a padló is tiszta víz lett miatta. Hogy a kád pereme miért kifelé lejt, azt most ne is emlegessük…

hna design hansgrohe 1 hna design hansgrohe 2

Ha csak simán a heyére tettem a zuhanyfejet, biztos, hogy egy fél Balaton landolt a kád mellett. Egészen a mai napig!

hna design hansgrohe 3

Fogtuk szépen a régi zuhanyfejet, és megváltunk tőle, miután kicsavartuk belőle a vizet.

hna design hansgrohe 4

Kinéztünk magunknak a neten egy csinos darabot, amit nagyjából a kicsomagolással együtt 22 másodperc alatt fel is tekertünk az új helyére.

hna design hansgrohe 5 hna design hansgrohe 6

Ugye mennyivel szebb?

hna design hansgrohe 7

Ennek a fejnek az a különlegessége, hogy a SELECT gomb nyomogatásával 3 különböző vízsugár közül választhatunk.

Van egyszer ez az intense rain…

hna design hansgrohe 8 hna design hansgrohe 9

…van a soft rain…

hna design hansgrohe 10

…és van a pulzáló massage rain.

hna design hansgrohe 11

Amikor elzártam a csapot, éppen csak pár csepp hullott vissza a zuhanyfej környezetére. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy belül még szép, új és átjárható az eszköz, másrészt eleve döntött a fej, így ennek és a kis fúvókáknak köszönhetően jó eséllyel a kádban landol az a pár csepp víz, ami a csapok elzárásakor még a zuhanyfejben marad esetleg. Mivel én ki sem húztam a kísérlethez a zuhanyfejet a kádból, így az is elképzelhető, hogy egy csepp víz sem ment volna mellé.

hna design hansgrohe 12

Nézzétek! Itt a select gomb közelről.

hna design hansgrohe 13

Ez pedig egy videó egy csinos néniről, aki szemmel láthatóan nagyon-nagyon jól érzi magát zuhanyzás közben.

https://youtu.be/YgCTBptxSp4

Képzeljétek el, hogy mennyire jól érezné magát abban a lakásban egy ilyen zuhanyfejjel, amit a swinger klubok hangulatában terveztünk meg nem is olyan régen (lakásfotók ITT).

hna design hansgrohe 14 hna design hansgrohe 15

Na de elég a huncutkodásból! Menjetek, vegyetek ti is új zuhanyfejet, ha a régi már nem jól szuperál!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban