Blog

JÁTÉK: nyerj hna design lámpát!

Minden kedves olvasónknak nagyon szép, kreatív és élményekkel teli ünnepeket kívánunk!

Karácsony alkalmából a képen látható, általunk tervezett és kivitelezett lámpával szeretnénk kedveskedni egy szerencsés olvasónknak.

A játékra két módon jelentkezhettek 2016. január 11. éjfélig (minden megosztást megköszönünk). SORSOLÁS JANUÁR 14-ÉN ESTE!

1.  Aki már megvette A nagy DIY könyvet, annak nincs más dolga, mint a blokkal vagy otthonában lefotózni a könyvét és elküldeni a fotót címünkre (hna-design@t-online.hu).

2. Aki még nem vette meg a könyvet, az írja le nekünk emailben (hna-design@t-online.hu), hogy mióta olvas minket, melyik volt a kedvenc cikke tőlünk és írja meg nekünk, hogyha változtatna a blogon, min változtatna. Szeretjük a konstruktív kritikát, írjatok bátran nekünk, örülni fogunk neki, hiszen a célunk az, hogy minél több embert inspirálhassunk!

hna design nyito kariaji

Aki még nem látta, annak megmutatjuk azt a fantasztikus és friss BOOOK kiadványt, melyet 20 másik, általunk nagyon kedvelt és olvasott bloggerrel töltöttünk meg tartalommal. A könyvről a két ünnep között írunk egy külön bejegyzést, amelyből megtudhatjátok, hogyan és kiknek a segítségével is készült. Imádtuk a közös munkát és boldogsággal tölt el minket, hogy lámpánk a címlapra került.

hna design konyv kariaji

A lámpánk prototípusa Pepe dolgozóasztalán pihen. Nagyon szeretjük, nagyon hasznos és nem utolsósorban trendi látványt nyújt.

hna design lampa kariaji

Figyelmes olvasóink arról is értesülhetnek most, hogy ha leírjátok a leveletekben, hogy a beton talp és a fehér colstok szár mellé milyen színre fújjuk a burátokat és milyen színű legyen a  kábeletek, akkor egy teljesen egyedi, enteriőrötökhöz igazított lámpával lepünk meg titeket!

hna design tilka szinek kariaji

Akik pedig nem lesznek olyan szerencsések, hogy nyernek, de nagyon szeretnének egy ilyen lámpát, ők szintén keressenek meg minket emailben, megpróbáljuk az ő igényeiket is kielégíteni!

További kellemes ünnepeket és játékra jelentkezést kívánunk mindenkinek!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban