Blog

Az ébredő Erő – Star Wars karácsonyfadíszek

Alexnek ma karácsonyi bulija van az osztályban. Az osztály karácsonyfájára mindenki vitt be díszeket. Alexé teljesen véletlenül pont úgy sikerült, hogy méltán lóghatna a Star Wars legújabb részét készítő filmstúdió karácsonyfáján is.

És hogy hogyan készült? Mindjárt megmutatjuk!

hna star wars karacsonyfadisz 0

Természetesen az első és legfontosabb alapanyag a hungarocell gömb, amit mi a Campona földszinti kreatív boltjában vettünk. Ehhez kotortunk elő még egy papírdobozt, hogy ne szálljon mindenfelé a festék. A gömbök rögzítéséhez Alex szögeket használt. A fejükkel tolta be őket a gömbökbe, majd egy jól irányzott mozdulattal a karton dobozba szúrta őket. Mikor mindezzel készen volt, akkor elővette a tavaly karácsonyra kapott és biztonsági okokból soha nem használt graffiti spay-it, és már kezdődhetett is a buli.

hna star wars karacsonyfadisz 1

A doboz alján lévő téglalap és vicces emberforma az iskolai karácsonyi ajándékozás egy-egy árnyéka. Holnap erről is készül egy bejegyzés, mert azok a kreatív ajándékok is helyesek lettek nagyon. llletve azok helyesek lettek, emez díszek meg inkább érdekesek…

hna star wars karacsonyfadisz 2

Alex forgatgatta a gumikesztyűben a gömböket és festéket szórt hol ide, hol oda. Hol pirosat, hol sárgát, hol feketét, hol ezüstöt. Hamar rá kellett jönnünk, hogy a spray oldja a hungarocell gömböket, de megőriztem a lélekjelenlétemet és megmondtam neki, hogy a Star Wars premier előtt egy nappal ez teljesen normális. Így Alex sem esett kétségbe, sőt! Onnantól mindent elkövetett, hogy minél starwars-osabb legyen a három dísz.

hna star wars karacsonyfadisz 3

Mikor a gömbök elkészültek és meg is száradtak, Pepe beléjük tolt egy-egy érdekes fém alkalmatosságot. Úgy gondoltuk, hogy ezekre fogjuk rákötni a madzagokat, mert valószínűleg így még leesnének a fáról.

hna star wars karacsonyfadisz 4

Alex Azonban jobbat talált ki. Megcsomózta a madzagokat, amik egyébként bordó szatén patkányfarokból készültek és rövidáru boltban kaphatóak. Sajna a fényképezőgép az Alex kezén található festékpöttyökre fókuszált, de sebaj!

hna star wars karacsonyfadisz 5

Majd a fém alkalmatosságot kiszedte a gömbökből és azokkal tolta bele a madzagok csomóit a gömbökbe.

hna star wars karacsonyfadisz 6 hna star wars karacsonyfadisz 7

Láss csodát, a madzagok fixen benne maradtak a gömbökben és nagyon jól tartottak.

hna star wars karacsonyfadisz 8 hna star wars karacsonyfadisz 9

Végül két nappali kép ma reggelről:

hna star wars karacsonyfadisz 11 hna star wars karacsonyfadisz 12

Ha ti is kedvet kaptatok az alkotáshoz, ne habozzatok és marassatok szét festékszóróval néhány hungarocell gömböt. Fekete-ezüst színkombóban még ütősebb lehet!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban