Blog

Karácsonyi trend 2015/2016

Itt a november, egyre többen keresitek a karácsonyi inspirációkat a blogon. Hogy a szeretet ünnepe idén is feledhetetlen legyen otthonainkban, nézzük mit ír a Christmasworld Trend Book 2015/2016. Az előrejelzés Pantone kódokkal, szövetmintákkal és a kollázsokkal nyújt segítséget az aktuális trendek 4 hangulatának minél könnyebb befogadásához, ez a 4 hangulat pedig nem más, mint a TENDER POEM, a MYSTIC ODE, a WEIRD DIARY és az INVENTINE HYMN.

A Gyengéd Vers – nosztalgikus és emlékező

E kortárs, egyszersmind nőies stílus költőisége mögött az impresszionizmus áll.

59260_CW_Trendbuch.indd

Misztikus Óda – szenvedélyes és drámai

A romantika irodalmi korszakában gyökerezik, egyesítve a tündérmesét, fantáziát és költészetet egy varázslatos, dekoratív stílusban.

59260_CW_Trendbuch.indd

Furcsa Napló – független és bátor

A kortárs művészet különböző ágai inspirálják, amelyből egy dekoratív megközelítés tör felszínre, meglepve bennünket humorával és egyéniségével.

59260_CW_Trendbuch.indd

Leleményes Himnusz – csúcsminőség és ügyesség

A dizájn színterének fiatal úttörői változatos kulturális környezetek hagyományos anyagaira és a szaktudásra fókuszálnak. Ez a hagyományos és a modern kifinomult keveréket hozza létre.

59260_CW_Trendbuch.indd

Forrás

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN

Karácsonyi trend 2015/2016

Karácsonyi trend 2013/2014

Karácsonyi trend 2012/2013

Karácsonyi trend 2011/2012

Karácsonyi trend Magyarországon 2011-ben

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban