Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk magazin 2015/2. számában

Az amiotthonunk magazin 2015-ös évfolyamának eddigi lapszámaival rendesen elmaradtam, de a napokban minden elmaradásomat pótlom, így megismerkedhettek az összes eddig megjelent magazin trend rovatának tartalmával.
Az új évben több dolog is megújult. Ebből az egyik, amit biztosan ti is észrevettetek, hogy az újság címlapja igen csinos és divatos lett. A másik újdonság, hogy idén már a csodás műgyanta padlónkon fotózom be nektek a lapot, az új irodánkban. Igen-igen,az iroda bemutatásával is jócskán elmaradtam, de még nincs teljesen kész, így ami késik, nem múlik. Hamarosan folytatódik az irodasorozat is! Addig is az első két részt ITT és ITT nézhetitek meg.

Most pedig térjünk vissza a februári magazinra!

A számban a fő témánk a  KONYHA: A LAKÁS LELKE volt. Itt a narancssárga konyhát a látszóbeton mennyezettel magam fotóztam, hiszen Pepével mi terveztük azt. Sajnos még ezt a lakást sem sikerült a blogra felszerkeszteni (amíg Pécsre járok egyetemre félek, nem is fog sikerülni sok mással egyetemben), de a Jura mészkő forgalmazójának blogbejegyzésében (ITT) láthattok pár klassz rendert és néhány fotót a lakásról.
A kettes pontban Munkácsy munkásságáról olvashattok egy apró szösszenetet.
A DIY szekcióban ezúttal Lettikénk szekrénye látható, amiről kimerítő, minden titkot felfedő blogbejegyzés készült. Ezt ITT olvashatjátok.
A HÓNAP BOLTJA ezúttal a Vakum Design Shop volt, ahol csodás régi, ikonikus bútorokat és replikákat vásárolhattok.
Végül a szokásos három kis témám a beltéri szobrokról, a füles fotelekről és a kék és sárga szín párosításáról szólt.

Fogadjátok szeretettel az újság fotóit, és az olvasás megkönnyítését szolgáló pdf-eket is!

hna design amio 2015 2 1 hna design amio 2015 2 2 hna design amio 2015 2 3 hna design amio 2015 2 4 hna design amio 2015 2 5hna design amio 2015 2 6 hna design amio 2015 2 7 hna design amio 2015 2 8 hna design amio 2015 2 9 hna design amio 2015 2 10 hna design amio 2015 2 11 hna design amio 2015 2 12 hna design amio 2015 2 13

Füzesi Zsuzsával, az Amiotthonunk magazin egykori szerkesztőjével ez volt az utolsó közös munkánk, így ezt a bejegyzést neki ajánlom!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban