Blog

JÁTÉK – nyerj Electrolux Ergorapido porszívót!

Szeretnél egy Electrolux Ergorapido porszívót nyerni? Ha igen, nincsen más dolgod, mint megtippelni, hogy ki nyeri meg az idei Electrolux Design Lab versenyét. A hat döntősről készített cikkemet (melyben a magyar versenyzőt is bemutatom) ITT találod, szavazni pedig a hna.electrolux@gmail.com címre küldött levélben lehet, amiben feltétlenül térj ki arra is, hogy miért éppen ő rá szavazol. Játssz velem és az Electroluxszal, hogy te is egy legyél a tízmillióból, akinek egy ilyen készülék aranyozza be a hétköznapjait!

DesignLab_975x300

A játék október 8-án, azaz ma, csütörtökön indul és egy hét múlva 15-én 18 órakor zárul. Eddig adhatod le tippedet, hogy szerinted ki és miért fog nyerni a 6 döntős közül. A döntősökről ITT tájékozódhatsz. A MOME-s indulóról, Tobias Tsamisisról ITT olvashatsz egy-egy mini interjút, a tervét, a Future Classroom-ot pedig ITT találod.

FIGYELEM! A nyertes a hna design oldalának rajongói közül kerül ki!

nyeremeny design lab 2015 5_Electrolux_ChocolateBrown_LifeStyle 930

Fotók: Electrolux

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban