Blog

Letti új szobája – FOTÓK

Szeretettel mutatjuk be kedves olvasóinknak Letti lányunk szobáját, melyben az ombre stílusban kifestett falon kívül szinte mindent mi készítettünk, újítottunk fel hosszú hónapok alatt, a munka és az egyetem, meg persze a család mellett. Amely tárgyak nem a mi kezünk munkáját dicsérik, azok a kiegészítők és kisbútorok pedig évek óta csak arra vártak a lomtárunkban, hogy egyszer valahol végre méltó otthonra találjanak majd. Letti új szobája lett az a hely, ahol ezek a korábban hirtelen felindulásból vásárolt régies stílusú, vagy éppen modern rézszínű tárgyak helyet kaptak egy mesés, eklektikus környezetben. Ha szabad így fogalmaznom, valóra váltottam egy álmom a kislányom szobájában, aki nagyon hasonlít az én gyerekkori énemre,  rám. Mint a képeken is látható lesz, itt megtalálható minden olyan régiség, apróság, csecsebecse és csicsa-micsa, amit az elmúlt 15 évben vásároltunk a kedvemért és Letti kedvéért, de azok minimál stílusú otthonunk hangulatába sehogy sem fértek bele, viszont ebbe a 12 négyzetméteres kis szobába pontosan beleillettek. A blog rendszeres olvasói az elmúlt hetekben a szoba minden apró részletéről olvashattak egy-egy külön beszámolót, melyeket a cikk végén összegyűjtve természetesen most is megtaláltok, mint eddig mindig.

letti uj szobaja 1 letti uj szobaja 2 letti uj szobaja 3 letti uj szobaja 4 letti uj szobaja 5 letti uj szobaja 6 letti uj szobaja 7 letti uj szobaja 8 letti uj szobaja 9 letti uj szobaja 10

A szoba kis hercegnője remekül érzi magát az új szobájában a rézszínű KARE tükör és puff, az Antiklaedle és a Szerpentin Szalon régiségei, a Sentiments romantikus holmijai és rongybabái, az IKEA szőnyegek és függönyök, a TEK-TEK fonalakból horgolt alvókatartók, az esküvői anyagmaradékokból varrt díszpárnák, a Marrakesh betűk és bútorgombok, a Kincsesház pipereasztala, a KIKA-s ágytakaró, a B67 és a Szirom virágai, a lakatosunk által készített egyedi baldachin, a vaterázott ágy, szekrény, Thonet szék, csillár, kalapdoboz, a 96 éves nagypapám emlékekkel teli bőröndjei és a dédnagymamájának a fotója között.

letti uj szobaja 11 letti uj szobaja 12 letti uj szobaja 13 letti uj szobaja 14 letti uj szobaja 15 letti uj szobaja 16

A szoba számtalan részletfotóját megmutattuk már a korábbi bejegyzésekben, de most elrejtettünk a képek között pár eddig soha nem látott apróságot is.

letti uj szobaja 17 letti uj szobaja 18 letti uj szobaja 19 letti uj szobaja 20 letti uj szobaja 21 letti uj szobaja 22 letti uj szobaja 23 letti uj szobaja 24 letti uj szobaja 25 letti uj szobaja 26 letti uj szobaja 27 letti uj szobaja 28 letti uj szobaja 29 letti uj szobaja 30 letti uj szobaja 31 letti uj szobaja 32 letti uj szobaja 33 letti uj szobaja 34 letti uj szobaja 35 letti uj szobaja 36 letti uj szobaja 37 letti uj szobaja 38 letti uj szobaja 39 letti uj szobaja 40 letti uj szobaja 41 letti uj szobaja 42 letti uj szobaja 43 letti uj szobaja 44 letti uj szobaja 45 letti uj szobaja 46 letti uj szobaja 47 letti uj szobaja 48 letti uj szobaja 49 letti uj szobaja 50 letti uj szobaja 51 letti uj szobaja 52 letti uj szobaja 53 letti uj szobaja 54 letti uj szobaja 55 letti uj szobaja 56 letti uj szobaja 57 letti uj szobaja 58 letti uj szobaja 59 letti uj szobaja 60 letti uj szobaja 61 letti uj szobaja 62 letti uj szobaja 63 letti uj szobaja 64 letti uj szobaja 65

Reméljük Nektek is tetszik Letti új szobája és hogy hasznosnak találtátok a bejegyzés sorozatot! Ha igen, kövessetek minket a továbbiakban is a blogon és a Facebook oldalon!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

LETTI ÚJ SZOBÁJÁVAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI CIKKEK:

Letti új szobája 1. – INSPIRÁCIÓ ÉS FALFESTÉS

Letti új szobája 2. – RUHÁSSZEKRÉNY DIY

Letti új szobája 3. – BALDACHIN

Letti új szobája 4. – KÉPKERET CSIPKÉVEL, MASNIVAL

Letti új szobája 5. – BABADEKOR

Letti új szobája 6. – THONET SZÉK

Letti új szobája 7. – DÍSZPÁRNÁK

Letti új szobája 8. – KRISTÁLYCSILLÁR

Letti új szobája 9. – ÁGY DIY

Letti új szobája 10. – KARNIS ÉS FÜGGÖNY

Letti új szobája 11. – ALVÓKATARTÓ

Letti új szobája 12. – FALI KOMPOZÍCIÓ

Letti új szobája 13. – KISTÁSKA MEGMENTÉSE

Letti új szobája – FOTÓK

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban