Blog

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/12. – szavazz a közönségdíjasra!

Elindult a 2015-ös Electrolux Design Lab verseny közönségszavazása! Dönstük el együtt, ki legyen az idei megmérettetés közönségdíjasa és a 2000 euró összegű jutalom nyertese! Az esélyes fiatal formatervezők között két hazai versenyzőnek is szurkolhatunk: Lakatos Botond és Tobias Tsamisis a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) hallgatóiként versenyeznek a legjobbak között.

A 13. Electrolux Design Lab formatervezői pályázatra 3 kategóriában, 60 országból összesen 1500 nevezés érkezett. A pályázók közül már csak a 35 elődöntős van versenyben. A közönség most közülük választhatja ki a közönségdíj idei nyertesét.

Lakatos Botond textilápolás kategóriában egy gyerekeknek kitalált folteltávolító tervével nevezett. A Magic Wand hagyja kibontakozni a kicsik önállóságát és segít a szülőknek a házimunka egyszerűsítésében.

Lakatos Botond tervére az alábbi linken szavazhatsz:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/magic-wand/

close up_01close up_02situation_02situation_01

Tobias Tsamimis, a MOME ösztöndíjas hallgatójaként főzés kategóriában versenyez. Future Classroom néven általános iskolai osztálytermekbe tervezett interaktív főzőpultot, ami helyes táplálkozásra és önállóságra tanítaná a jövő diákjait.

Tobias Tsamisis tervére az alábbi linken szavazhatsz:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/future-classroom/

Electrolux_Design_Lab_Tobias_Tsamisis01 (4)Electrolux_Design_Lab_Tobias_Tsamisis01 (3)Electrolux_Design_Lab_Tobias_Tsamisis01 (2)Az egyetemista és főiskolás formatervezőknek szóló nemzetközi versenyt idén „Egészséges” Boldog Gyerekek” témakörben hirdette meg az Electrolux. A pályázók olyan kérdésekre adtak izgalmas válaszokat, mint hogy hogyan lesznek a jövő otthonai olyan életterek, ahol jó felnőni, és hogyan biztosíthatunk a gyerekek számára egyszerre egészséges, boldog és inspiráló környezetet.

A verseny tétje nagyobb, mint az előző években, hiszen az Electrolux megduplázta a jutalmakat: A pályázat nyertese 10000 euró jutalom mellett 6 hónapos fizetett gyakornoki állást kap az Electrolux globális tervezőközpontjában. A második helyezett 6000 euró, a harmadik helyezett 4000 euró, a közönségdíjas pedig 2000 euró jutalomban részesül. Az Electrolux szeptember 15-én jelenti be, hogy az elődöntősök közül melyik 6 versenyző prezentálhatja pályamunkáját élőben is a nemzetközi zsűri előtt, majd a Helsinkiben megrendezett októberi döntőn a verseny fődíjasaival együtt hirdeti ki a közönségdíj nyertesét.

Szavazatodat az Electrolux Design Lab verseny weboldalán adhatod le 2015. szeptember 14-ig. Szavazz Te is, mert egy szerencsés voksoló kétszemélyes utat nyerhet Helsinkibe, az Electrolux Design Lab döntőjére. A játék részleteiről a www.electroluxdesignlab.com oldalon tájékozódhatsz.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban