Blog

Színes babaszoba macaronnal – fotók

A bejegyzésben látható babaszoba tervezési folyamatáról két korábbi cikkünkben már olvashattatok. A dizájn ötletének születéséről ITT írtunk, a szoba látványterveit pedig ITT nézhetitek meg. A látványterveken a sokat emlegetett kanapé még szürke volt, ha emlékeztek, de a család gondolt egy merészet, és vett egy különleges tűzési technikával készített olajkék darabot. Erre a jópofa kanapéra készült 3 saját készítésű styloveyou macaron párnácska, és egy jókora macaron babzsák is a szoba tartozéka lett.
Ráadásul abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy részt vehettünk a családi fotók kiválogatásában, mi kerüljön a fali kompozícióra és mi a szív alakú képtartóba. Nagyon jó érzés volt és ebből is látszik amit mindig emlegetnek a lakberendezők és belsőépítészek, hogy ez egy igazán bizalomra épülő szakma.
A pici babaruhát egyébként az anyuka tette a fali polc alá hűen a tervekhez. Ahogy nevetve mondta is nekünk egy ízben, épp csak a húzós kacsákat nem tették a szoba közepére, de minden másban igyekeztek a terveknek megfelelően eljárni. Sőt, mint a mellékelt ábra mutatja, pár dologban még tovább is gondolták a tervet! Ennek egyik tanúbizonysága a már bemutatott olajkék kanapé, a másik a szuper, egyedi dekortapasz képkeretek, melyeket javaslatomra Dekorellától vettek, és bizony a képek közötti pettyeket is már maguktól tették fel a tulajdonosok, teljesen érthetően  a hangulattól megrészegedve.
A macaron mintás tapéta (ami az egész szoba dizájnjának alapjául szolgált) és a bogyós szőnyeg szerencsénkre annyi színt tartalmaz, hogy tökéletesen összekapcsolja vizuálisan a nyír padlót, a fehér falakat, a sötét ajtót, a bútorokat, kiegészítőket, dekorokat, az olajkék kanapét, a macaron párnákat és babzsákot, és a sok-sok tarka játékot. Míg minden eddig befotózott baba- és gyerekszobánkban azon mesterkedtünk, hogy csak a szobához színben passzoló gyerekholmikat hagyjuk elöl, itt olyan mázlink volt, hogy bármit kipakolhattunk bárhova, mindenhogy jól nézett ki a szoba. Még az ablakban ücsörgő párologtató is tökéletes összhangban van a berendezéssel.
Ennek ellenére persze 1-2 órán keresztül boldogan rendezgettük az apró babaholmikat és játékokat, és segítségünkre volt a család másik lánykája is, aki tökéletes érzékkel tette fel az „i”-re a pontot a szőnyegre helyezett lovacskával.
Reméljük az olvasónknak is legalább annyira tetszik ez a macaron mintás szobácska, mint a családnak és nekünk!

macaronos babaszoba hna design foto 1 macaronos babaszoba hna design foto 2 macaronos babaszoba hna design foto 3 macaronos babaszoba hna design foto 4 macaronos babaszoba hna design foto 5 macaronos babaszoba hna design foto 6 macaronos babaszoba hna design foto 7 macaronos babaszoba hna design foto 8 macaronos babaszoba hna design foto 9 macaronos babaszoba hna design foto 10 macaronos babaszoba hna design foto 11 macaronos babaszoba hna design foto 12 macaronos babaszoba hna design foto 13 macaronos babaszoba hna design foto 14macaronos babaszoba hna design foto 16 macaronos babaszoba hna design foto 17 macaronos babaszoba hna design foto 18 macaronos babaszoba hna design foto 19 macaronos babaszoba hna design foto 20macaronos babaszoba hna design foto 27

A babaszobán kívül a gyerekfürdőben is otthagytuk a kezünk nyomát pár jópofa gömb bútorfogantyú formájában, a radiátor ugyanis eredetileg rossz helyre került, a sok-sok furatot pedig el kellett takarni valamivel. A kis méretű törölközök és köpenykék tárolására éppen ideálisak ezek a kedves színű bútorgombok.
A fürdőben látható képkompozíciókat egyébként Hegyi Magdi készítette, és nem csak ide, hanem a lakás több pontjára is festett cuki lényeket. A képek láttán már biztosan érzitek és értitek, hogy miért is tartottam jó ötletnek egy színes, macaron mintás, bohókás babaszobát, ami ráadásul még jó pár évig együtt tud nőni a bájos kis lakójával.

macaronos babaszoba hna design foto 22

Nagyon köszönjük a megbízást a családnak, nagyon örültünk a lehetőségnek, egy igazi élmény volt a közös munka!

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

A SZOBÁRÓL KÉSZÜLT ÖSSZES BEJEGYZÉST ITT OLVASHATJÁTOK:

Színes babaszoba macaronnal – inspiráció

Színes babaszoba macaronnal – látványtervek

Színes babaszoba macaronnal – fotók

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban