Blog

Üvegművészet by ANTAL GLASS STUDIO

Antal Szilárd Tamás 1999-ben szerzett szilikátipari tervezőművész diplomát üvegtervező szakirányon a Magyar Iparművészeti Egyetemen, és ugyanettől az évtől dolgozik szabadfoglalkozású üvegtervezőként egyéni megrendeléseken.
Munkáikról csodás fotókon keresztül ITT ismerkedhettek meg, üvegmintáik egy részét pedig ebben a cikkben láthatjátok, melyek olyan szemet gyönyörködtetőek, hogy azonnal le is fotóztam őket, miután kézbe vettem azokat. Van közöttük csillámozott, textillel kombinált, egy- és/vagy két oldalán savmart, tükrös felületű, vagy éppen ezek kombinációja.
Munkáik közül a kedvenceim:
– fa mintás térelválasztó ITT,
– türkiz üvegajtó ITT,
– savmart, tükrökkel díszített üveg, melybe néhol 4 réteg arany organzát lamináltak ITT,
– pálinka manufaktúra palack mintákkal ITT,
– palota átlátszó és színes üvegablakokkal ITT,
– iroda különleges, színes mintájú üveggel ITT.

hna design antalglass 1 hna design antalglass 2 hna design antalglass 3 hna design antalglass 4 hna design antalglass 5 hna design antalglass 6 hna design antalglass 7 hna design antalglass 8

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban