Blog

Skandi Trend – egészséges nasi készítő workshop

Szombat délelőtt egy egészséges nassolnivaló készítő workshopra, a SkandiFood Konyhatündér Workshopra mentem el a srácokkal a Skandi Trendbe, a budaörsi Templom tér 7. szám alá. Az előző nap délutánján telt ház volt, de úgy látszik a szombat reggel 9 órás időpont korainak bizonyult, mert inkább az alvást választotta a jelentkezők egy része. Mi azonban nem voltunk restek és elmentünk a workshopra és nem is bántuk meg!
Ganter Klári táplálkozástudományi szakértő és hivatásos konyhatündér segítségével remekül eltelt ez a két óra. Legyél te is Konyhatündér! nevű blogján rengeteg receptet olvashattok. Az A Mi Otthonunk magazin júniusi számában pedig egy teljes oldalt szenteltem design rovatomban a Skandi Trendnek, szaladjatok, ne felejtsétek el megvenni az újságot!
A workshopok szeptembertől újraindulnak és én mindenkinek csak javasolni tudom, hogy jelentkezzen majd valamelyik kedvére való rendezvényre. Mindezt teszem úgy, hogy kimondottan nem a konyha a kedvenc terepem…

skandi trend workshop 1

Életkép, ahogy Letti lányom mondaná.

skandi trend workshop 2

Elsőnek egy sós nassolnivalót készítettünk.

skandi trend workshop 3

Alex nagyon élvezte. Velem ellentétben ő igazán szeret a konyhában tevékenykedni, akárcsak az édesapja. Ők ketten igazi gasztromókusok.
A cikkben alig feltűnően két cég reklámja rejlik, hiszen a fiam ruházatán tisztán kivehető felirat szerint Ő bizony a jövő sulijába jár (logiscool), és a workshop után már szaladtunk is tovább a következő budaörsi helyszínre, a BOP irodaházba, ahol Alex prezentálta a logiscool nyílt napján, hogy milyen programot is írt a tanfolyamon az elmúlt fél év során. A táborokban még van hely, gyerkőceitek még jelentkezhetnek, ha a fiamhoz hasonlóan érdeklődnek a programozás iránt!
Egyszóval Budaörsön sok jó hely van, érdemes venni a fáradtságot és körülnézni arrafelé is!

skandi trend workshop 4 skandi trend workshop 5 skandi trend workshop 6 skandi trend workshop 7 skandi trend workshop 8

Letti ez idő alatt a babakonyhában tüsténkedett gyönyörű, cseresznyés Skandi Trend kötényben. Megállás nélkül reszelt, kavart, főzött, majd mindenkit megkínált hideg zöldséglevessel és forró pizzával.

skandi trend workshop 9 skandi trend workshop 10 skandi trend workshop 11 skandi trend workshop 12

A sós nasi után jöhettek az édesek!
Elsőként epres müzliszelet cukor és sütés nélkül.

skandi trend workshop 13 skandi trend workshop 14 skandi trend workshop 15 skandi trend workshop 16

Majd jöhettek a házi gumicukrok!
Ezeket is házilag elkészíthetjük otthon és mindenféle forma elkészítése után meg is hempergethetjük a gumicukrokat kakaóporban, kókuszreszelékben, mandulaforgácsban, sok egyébben, így a variációk száma végtelen.

skandi trend workshop 17 skandi trend workshop 18 skandi trend workshop 19 skandi trend workshop 20 skandi trend workshop 21

Menet közben finom házi limonádéval oltottuk a szomjunkat. Ahogy letti fogalmazott: „-Fincsi ez a limcsi!”

skandi trend workshop 22 skandi trend workshop 23

Végül csokis nyalóka következett! Természetesen ezt élvezték legjobban a srácok, de azért a többi nasi is hamar elfogyott a szombati ebéd után, amiből apának is jutott, aki mindeközben otthon készült az államvizsgájára.

skandi trend workshop 24 skandi trend workshop 25

Remélem kedvet csináltunk a Skandi Trend egészséges nasi készítő workshopjához! Nézzetek körül a bolt weboldalán és webshopjában, mert sok csodás dolgot fogtok ott találni. Mi nem tudtuk megállni, és már sok mindent be is szereztünk onnan…

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban