Blog

Arculatterv a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara számára

Arculatterv készítése a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának belsőépítész és környezettervező mesterszakára

A Digitális Prezentációs Ismeretek 2. tantárgy keretében készült féléves feladatomat láthatjátok a bejegyzésben.
A Digitális Prezentációs Ismeretek 1. tantárgyammal kapcsolatban tavaly nem láthattatok tervet itt a blogon. Mindez annak köszönhető, hogy az első szemeszter tematikájának megfelelően egy saját honlapnak és blognak kellett arculatot tervezni és szerencsémre elfogadták a már meglévő online felületeimet, így azokon az órákon pihengethettem és a blogom admin felületén csinosítgathattam olyan dolgokat, amikre máskor nincs időm.
Ebben a félévben viszont a Pollack számára kellett arculatot tervezni, s mivel eddig csak másoknak terveztem arculatot, az egyetemnek nem, így belevetettem magam a feladatba. A feladat során fontos volt, hogy a folyamatot is dokumentáljuk, mely folyamatot és a feladat végeredményét lent láthatjátok. Az iskoláról készített fotó tőlem származik. Apró kedvencem a teljes arculattervből a boríték leragasztására szolgáló logóval ellátott dekortapaszocska.
A feladathoz egyébként egy már létező arculattervet ültettem át hazai viszonyok közé, mivel ennek színei és hangulata remekül passzolt az elképzeléseimhez és az iskolához is tökéletesen illik szerintem. Ezt a tervet Nicklas Lindholm készítette a Cafe Renzo számára.
Klassz lenne viszontlátni a terveimet élőben, de ha ez nem történne meg, vigasztal majd az 5-ös érdemjegy, amit az arculattervre kaptam.

A TERVEZÉSI FOLYAMAT BEMUTATÁSA

1 PTE MIK arculat 1 2 PTE MIK arculat 2

INSPIRÁCIÓ

3 PTE MIK arculat minta

SAJÁT TERV

4 PTE MIK arculat osszes

A PTE MIK ONLINE FELÜLETE

5 PTE MIK honlap nyito 6 PTE MIK honlap

A PTE MIK LEVÉLPAPÍRJA

7 PTE MIK levélpapír

A PTE MIK BORÍTÉKJA

8 PTE MIK boríték

A PTE MIK SZÓRÓLAPJA

9 PTE MIK prospektus

A PTE MIK NÉVJEGYKÁRTYÁJA

10 PTE MIK névjegykártya

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban