Blog

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Erdős Nórával

Ma Erdős Nórával készített mini interjúmat olvashatjátok a bejegyzésben. Nóra szintén a 100 legjobb közé jutott az EDL-en, azaz Electrolux Design Lab nemzetközi formatervező versenyen. A  másik 6 versenyzővel készített mini interjúimat, és a témával kapcsolatos további cikkeket a bejegyzés végén találjátok.
Szavazni a versenyzőkre a 7 versenyzőt bemutató cikkemben a versenyzők neveire kattintva lehet. A cikket ITT találjátok. Szavazzatok Nórára, és a többi magyar versenyzőre, hajrá!

ERDŐS NÓRA (PTE) – Hide and Cook – főzés kategória

Pollackos is jutott a legjobb 100 közé az 1500 fős mezőnyben. Nóra varázsüstjébe mindegy, hogy mit dobálna bele a gyermek, biztosan ehető ételt készítene. A gyerek maga kotyvaszthat, maga felügyelheti a folyamatot, maga fogyasztja az ételt. A koncepcióról bővebben Nóra nevére kattintva olvashattok.

Electrolux_Design_Lab_Erdos_Nora

1. Mi inspirálta a tervedet? Mi volt az a gondolat, tapasztalat, bármi, amiből az ötlet született?

Szerintem ahhoz, hogy a gyerek egészséges és boldog legyen, az egyik legfontosabb, hogy egészséges ételeket egyen, innen jött a „Hide and Cook” ötlete, amivel önállóan, biztonságosan megtanulhatja hogyan kell főzni. Az edény segítségével a gyerekek végig tudják követni a főzés folyamatát, így mire felnőnek bátrabban állnak majd neki egészséges ételt készíteni.

2. Bizonyára megnézted a versenytársak ötleteit? Mit gondolsz róluk? Kiét tartod különösen érdekesnek, ötletesnek? Miért? Melyik a kedvenc magyar és külföldi pályamunkád?

Nekem nagyon tetszenek a többiek ötletei, az a jó hogy mindenki más irányban indult el, érdekes azt látni, hogy ugyanarra a pályázatra mennyi különböző pályamű született, és nagyon büszke vagyok arra hogy az enyém is köztük van. Nehéz kérdés hogy kiét tartom a legötletesebbnek, mert az összes nagyon jó, talán engem a Magic Wand és a Water Leaf fogott meg leginkább, mert mindkettő játékos, szórakoztató a gyerekek számára. Külföldi versenyzők közül hirtelen a levegőtisztító hullahopp karika (Q.H) jut eszembe, de ezen kívül rengeteg jó ötlettel találkoztam ahogy néztem végig a pályaműveket.

TOVÁBBI CIKKEK A 2015-ÖS EDL-LEL KAPCSOLATBAN:

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/1. – elindult a regisztráció

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/2. – 40 magyar nevezés

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/3. – 7 magyar a legjobb 100-ban

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/4. – mini interjú Aba Róberttel

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Erdős Nórával

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Jakab Anettel

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Lakatos Botonddal

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Telegdi Balázzsal

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Wágner Ákossal

ELECTROLUX DESIGN LAB 2015/5. – mini interjú Tobias Tsamisissal

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban