Blog

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

A minap a vaterán leütöttünk egy kedves kis felújításra vágyakozó karosszéket leendő irodánkba, ezért ma délután a Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó felé vettük az irányt. Gondolhatjátok mi történt. Végül természetesen nem csak a széket hoztuk el, hanem pár egyéb apróságot és picike kincseket Alexnek és Lettinek az új szobájába. A szegőszalagokat, zsinórokat igyekszem majd szép ruhákhoz elhasználni Lettinek, a kis róka már Letti polcán figyel, a fokos Alexé, farag majd hozzá nyelet, a táskát, már szétbontottam és kimostam, az ezer éves fátyol viszont ezer darabra hullt kézi mosás közben. Kicsit szomorú voltam persze, de annyira piszkos volt, hogy eredeti állapotában Letti úgysem tudott volna kiránylánykodni benne, én viszont ugye tudok varrni, hát pótoljuk majd új és stramm anyaggal, nincs vész!

szerpentin szalon 0

A boltocska ezer aprósága. Nézzetek körül itt akár a képeken, akár élőben, cuki minden, beleértve a tulajdonos hölgyet is!

szerpentin szalon 1 szerpentin szalon 2 szerpentin szalon 3 szerpentin szalon 4 szerpentin szalon 5 szerpentin szalon 6 szerpentin szalon 7 szerpentin szalon 8 szerpentin szalon 9 szerpentin szalon 10 szerpentin szalon 11 szerpentin szalon 12 szerpentin szalon 13 szerpentin szalon 14 szerpentin szalon 15 szerpentin szalon 16 szerpentin szalon 17 szerpentin szalon 18 szerpentin szalon 19 szerpentin szalon 20 szerpentin szalon 21 szerpentin szalon 22 szerpentin szalon 23 szerpentin szalon 24 szerpentin szalon 25 szerpentin szalon 26 szerpentin szalon 27

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban