Blog

Nattuzi a MAXCity-ben, Budapesten

Ma délutánra meghívást kaptunk a Natuzzi új, budapesti üzletének megnyitójára a MAXCity-be. Az üzletet már napokkal korábban megnéztük a családdal, hiszen itt lakunk tőle 5 percre, de most a Natuzzi cég alelnökének jelenlétében együtt ünnepelhettünk a megnyitó eseményén kellemes társaság és finom falatok kíséretében. Az eseményen Lettivel ketten vettünk részt. Letti szerencsére nem keltett zajt, evett, ivott, nénikkel beszélgetett, mindent kipróbált és mindennel meg volt elégedve. Egy alkalommal az ágybemutató záró akkordjánál rávetette magát az ágyra, ezzel prezentálva, hogy az milyen fantasztikusan csábító.
Aki a törökbálinti MAXCity-ben, vagyis a lakberendezés fővárosában jár a közeljövőben, mindenképpen ugorjon be, hiszen itt az igazi és hamisítatlan olasz stílus és elegancia ölt testet. Csodás bútorok, bútorszövetek, kiegészítők és dekorációs tárgyak között mazsolázgathatunk. Amennyiben odavagyunk az olasz dizájnért, itt pont jó helyen járunk.

natuzzi max city 1 natuzzi max city 2 natuzzi max city 3 natuzzi max city 4 natuzzi max city 5 natuzzi max city 6 natuzzi max city 7 natuzzi max city 8 natuzzi max city 9 natuzzi max city 10 natuzzi max city 11 natuzzi max city 12 natuzzi max city 13 natuzzi max city 14 natuzzi max city 15 natuzzi max city 16 natuzzi max city 17 natuzzi max city 18 natuzzi max city 19 natuzzi max city 20 natuzzi max city 21 natuzzi max city 22 natuzzi max city 23 natuzzi max city 24 natuzzi max city 25 natuzzi max city 26 natuzzi max city 27

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban