Blog

Aprócska balatoni nyaraló – ízelítő

Az egyik első ügyfelünk nálunk jóval idősebb ugyan, de annyira fiatalos, olyan lendületes hévvel veti bele magát újra és újra a diy és a lakberendezés mélységeibe, és az első találkozásunkkor valahogy annyira megleltük a közös hangot, hogy a sokadik enteriőrt alakítgatjuk ki együtt.
Most éppen egy aprócska balatoni nyaralón dolgozunk, ahonnan még nagytotálokat egy darabig biztosan nem tudunk hozni, de egy pár ma fotózott gyönyörű részlettel mindenképpen szeretnénk kedveskedni az olvasóinknak azzal a nem titkolt szándékkal, hogy olvassák rendszeresen a blogot, majd ennek következtében pár hónap múlva már a végeredményben gyönyörködhessenek.
Ez az enteriőr alapvetően az eklektikának egy olyan ágával jellemezhető, melyben a modern kor praktikus vívmányai, a rusztika, a diy és a családi emlékek egyvelege áll össze egységes egésszé. A több ezer Pinterestről elmentett kép eredményeként pár elkészült diy apróságot és néhány egyéb érdekességet mutatunk ma nektek.
Ugye jó kis hangulata lesz?

cse nyaralo 1 cse nyaralo 2 cse nyaralo 3 cse nyaralo 4 cse nyaralo 5 cse nyaralo 6 cse nyaralo 7 cse nyaralo 8 cse nyaralo 9 cse nyaralo 10 cse nyaralo 11

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban