Blog

Családra szabott lakóparki otthon az amiotthonunk magazin 2014/12. 2015/1. számában

A legújabb újságban megjelent, általunk tervezett lakás anyagát találjátok a bejegyzésben.
A lakásról az újságban szinte minden kiderül, ami meg esetleg nem, azt olvassátok el a lakásról szóló korábbi két cikkben. Az elsőben a lakás eredeti állapotát bemutató fotók, a régi és új alaprajz, valamint a látványtervek láthatóak (látványtervek ITT), a másodikban pedig a fotóim a lakás kész állapotáról, melyeket az amiotthonunk magazinnak fotóztam (fotók ITT).
Amennyiben a három cikk elolvasása után bárkinek mégis kérdése maradna vagy hasonlóan szép otthonra vágyna, bátran keressen fel minket!

dec jan 0 hna design dec jan pd 1 hna design dec jan pd 2 hna design dec jan pd 3 hna design dec jan pd 4 hna designdec cimlap 930 hna design pd 1 a 930 pd 1 b 930 pd 2 a 930 pd 2 b 930 pd 3 a 930 pd 3 b 930 pd 4 a 930 pd 4 b 930

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban