Blog

Pollackos kipakolás a Nádor Galériában

2015. február elsején Pécsen, a Nádor Szálló aljában található Nádor Galériában tartottuk a pollackos „kipakolást”. Az épület már önmagában is csodaszép, de a kiállítóterem még különlegesebb – mint ahogy a DESIGN HÉT-en készített fotóimon már láthattátok ősszel -, így tökéletes hátteret szolgáltatott a pécsi hallgatók és a frissen diplomázottak munkáihoz.

pollack kipakolas hna 1

Közös fotó csoport- és évfolyamtársaimmal.

pollack kipakolas hna 2

Ez a belsőépítész mesterek asztala, a kép alján a tablóimmal. Nagyon kellemes élmény, hogy egy ilyen szép helyen kiállítás nyílik az ember terveivel. Tulajdonképpen a megtisztelő, de még inkább a menő szó a legjobb rá. Az INEZ FOOD BAR tablóit ITT, a mobil komódom terveit pedig ITT láthatjátok.

pollack kipakolas hna 3 pollack kipakolas hna 4 pollack kipakolas hna 5

A földön kucorgó sámlim igen sok fát tartalmaz, letépte volna magát a többiek közül, így nem a betonvasakra volt felkötve. Viszont emiatt a kiállítás legcukibb látogatója tesztelhette. A sámliról készített DIY cikkemet ITT olvashatjátok.

pollack kipakolas hna 6 pollack kipakolas hna 7 pollack kipakolas hna 8

Sajnos helyszűke miatt nem került bemutatásra a sámli makettkém és az INEZ FOOD BAR makettje, de itt megmutatom nektek fekete-fehérben őket.

pollack hna 1pollack hna kokedli 1

A többiek sámlijai.

pollack kipakolas hna 9

A többi belsőépítész mester makettje, tablója.

pollack kipakolas hna 10 pollack kipakolas hna 11 pollack kipakolas hna 12 pollack kipakolas hna 13 pollack kipakolas hna 14

További hangulatképek a kiállításról.
Mint látható lesz rajtuk, az érdeklődés óriási volt, és forralt bort is lehetett inni, így külön öröm volt megjelenni az eseményen.

pollack kipakolas hna 16 pollack kipakolas hna 17 pollack kipakolas hna 18 pollack kipakolas hna 19 pollack kipakolas hna 20 pollack kipakolas hna 21 pollack kipakolas hna 22

Fantasztikus tablók és makettek.

pollack kipakolas hna 23pollack kipakolas hna 15 pollack kipakolas hna 24 pollack kipakolas hna 25 pollack kipakolas hna 26 pollack kipakolas hna 27 pollack kipakolas hna 28 pollack kipakolas hna 29 pollack kipakolas hna 30 pollack kipakolas hna 31 pollack kipakolas hna 32 pollack kipakolas hna 33 pollack kipakolas hna 34 pollack kipakolas hna 35 pollack kipakolas hna 36 pollack kipakolas hna 37 pollack kipakolas hna 38 pollack kipakolas hna 39 pollack kipakolas hna 40 pollack kipakolas hna 41 pollack kipakolas hna 42 pollack kipakolas hna 43

Tavalyi munkák.

pollack kipakolas hna 44 pollack kipakolas hna 45

Végül pedig a kínai pollackosok kiállítása.

pollack kipakolas hna 46 pollack kipakolas hna 47 pollack kipakolas hna 48 pollack kipakolas hna 49 pollack kipakolas hna 50

Képek: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban