Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/12. 2015/1. számában

Az amiotthonunk magazin 2014-es évfolyamának utolsó, december-januári lapszámában 8 oldalon 8 témát dolgoztam fel, melyekből kettő összefoglaló jellegű. Az egyik a 2014-es év legtrendibb irányzatainak válogatása, míg egy másik a jövő évi szín- és dizájntrendeket vetíti előre. A téli dupla szám híres embere Törley József volt, míg a DIY rovatban Bálinttól, a Nem mind lom bloggerétől láthatunk egy pazar rénszarvasos fali díszt. A hónap boltja a Made By You, ahol számtalan formájú és méretű kerámia közül választhatunk, amit aztán a Made By You tervezőinek segítségével különböző technikákkal kifesthetünk. A kifestett darabokat a boltban kiégetik nekünk, ezek után már csak érte kell menni és gyönyörködni a saját készítésű kerámiánkban. A Made By You gárdájából BAANTAL (Balázs Antal) Teddy kerámiái is bekerültek a Karácsonyra hangoló összeállításba. A válogatásban még olvashattok a milánói iSaloni kiállításon általam fotózott különleges munkapultokról, illetve a hengerelt fal reneszánszáról, ezen belül is arról, hogy mi mindenre lehet még használni a régi hengereket. Ebben Judit is segítségünkre volt a Vintage Bazaartól.
Ennek a lapszámnak a további különlegessége, hogy egy tavaly elkészült munkán is bekerült az újságba, ráadásul a lakást én magam fotóztam be!
Olvassátok a Fókuszt, megéri! Jövőre pedig fix 8 oldalon folytatjuk a trendelést és mindig egy egy fő témával, helyiséggel kezdjük majd a rovatot, így 2015-ben is érdemes lesz ellátogatnotok az újságárushoz minden hónapban.

dec jan 0 hna designdec jan 1 hna design dec jan 2 hna design dec jan 3 hna design dec jan 4 hna designdec cimlap 930 hna design dec 1 a 930 hna design dec 1 b 930 hna design dec 2 a 930 hna design dec 2 b 930 hna design dec 3 a 930 hna design dec 3 b 930 hna design dec 4 a 930 hna design dec 4 b 930 hna design

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban