Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/11. számában

Az amiotthonunk magazin 2014-es évfolyamának novemberi számában a fő témánk a baba-mama-boldogság hármasa volt. A nyitó képet én fotóztam egy olyan lakás babaszobájában, ahol az általunk tervezett alaprajzot az anyuka öltöztette fel igen jó ízléssel. Tavasszal ez a lakás is bemutatásra kerül a magazinban. A téma egy másik képe a babbo bababútorokat gyártó cégétől származik. Ez utóbbi pedig azért érdekes, mert egyik bútorcsaládjuk színharmóniáinak kiötlésére engem kértek fel tavaly ősszel. Természetesen, ha már publikus lesz, erről is készül egy bejegyzés a blogra. A DIY rovatban ezúttal Szentgyörgyi Kata, a Kicsi Ház bloggerének tűzött ágytámlája szerepel, és egy külön pontban további érdekes ágyvégek láthatóak, egy másikban pedig kreatív térelválasztási megoldások. A hónap boltja az Artushka, ahol tündéri holmik találhatóak, a hónap embere pedig Kozma Lajos. Végül szó esik majd az intarzia reneszánszáról is, melyet Letti lányunk szobájának bemutatójában majd még közelebbről is megvizsgálunk az elkövetkezendő hetekben. Letti szobájának első részét ITT olvashatjátok.

nov 1 hna design nov 2 hna design nov 3 hna design nov 4 hna designcimlap_november 930 hna design nov 1 a 930 hna design nov 1 b 930 hna designnov 2 a 930 hna design  nov 2 b 930 hna design nov 3 a 930 hna design nov 3 b 930 hna design

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban