Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/10. számában

Az amiotthonunk magazin 2014-es évfolyamának októberi Fókusz rovatában 7 témát dolgoztam fel, melyek közül a kedvencem a tortatál gyűjtemény volt. A rovatban szerepel még az egészséges otthon témaköre, ahol az allergiás családtagjaink érdekében létrehozott infraszaunánkról készített fotóm az egyik központi elem, benne a mosolygó Lettikénkkel. Nagyon szereti használni esténként fürdés előtt, és lehet, hogy pont ezért, szinte sosem beteg, pedig napi szinten találkozik az óvodában mindenféle fertőzéssel. Az összeállításban ezúttal a híres ember Le Corbusier volt, a DIY „felújítóművész” pedig Enikő, a nemiskacattól. Szó volt még a boncolt falakról, vagyis vakolattetoválásról, továbbá őszi hangulatú enteriőrökről és végül a téglatextúrákról. Ez utóbbi érdekessége, hogy az egyik kép Zai Viki (Dizain) étkezőjében készült, egy másik fotót pedig magam készítettem egy általunk tervezett társasházi lakásban. Ez utóbbiról a napokban közzéteszem a látványterveket, a fotókat és az amiotthonunk összeállítását is, tehát érdemes továbbra is olvasni minket!

okt 1 hna design okt 2 hna design okt 3 hna design okt 4 hna designokt_cimlap 930 hna designokt 1 a 930 hna design okt 1 b 930 hna design okt 2 a 930 hna design okt 2 b 930 hna design okt 3 a 930 hna design okt 3 b 930 hna design

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban