Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/9. számában

Ezt a hetet a tavalyi év Fókusz rovatainak szentelem és bemutatom szépen sorban a 2014-es év utolsó 4 amiotthonunk magazinjába készült trend anyagot.
A szeptemberi lapszám az üveg témával indul. Ez amiatt is érdekes, mert a nyitókép is nálunk készült, illetve a zuhanyunk is belekerült, melyben nemcsak zuhanyfal van, hanem a gépészeti osztó-gyűjtőket is egy fehér üveg takarja. A hónap híres embere Schulek Frigyes lett, a DIY szekció ezúttal a Renovatúra Műhelyéből Adél csodás képét, illetve a Vintage Bazaar DIY műhelyét mutatta be. A témák között megtalálhatjátok még a tarkát tarkával kombináló trendet, a nem hagyományos fehér szaniterek divatját bemutató összeállításunkat, végül jópofa iskolai cuccokat és pöttyös lakás kiegészítőket is láthattok a rovatban. A piros-fekete-fehér pettyes hálószoba részlet tőlem származik, egy a lapban korábban bemutatott „lakásom” egyik részlete. Az egész lakást az amiotthonunk lapjain ITT nézhetitek meg, a blogomon még több fotón pedig ITT!

szept 1 hna design szept 2 hna design szept 3 hna design szept 4 hna designcimlap_szeptember 930 hna design szept 1 a 930 hna design szept 1 b 930 hna design szept 2 a 930 hna design szept 2 b 930 hna design szept 3 a 930 hna design szept 3 b 930 hna design

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban