Blog

Párizs: csatornafedők és más érdekességek 2014

Csatornafedőket minden városban fotózok. Természetesen csak ott, ahol szépek. Párizsban pedig szépek. Miért is ne lennének azok. Ott szinte minden szép, és sok a szép, finom, cizellált régi holmi.
A cstornafedőkön kívül mutatok még nektek öntött vas oszlop lábat, köztéri wc-t és bódét, fán ülő kortárs építményt, 2 Peugeot autót, rettentően kényelmes park széket és más érdekességeket. Semmi különös, csak pár hangulatkép a mai bejegyzés.

parizs erdekessegek 1 parizs erdekessegek 2 parizs erdekessegek 3 parizs erdekessegek 4 parizs erdekessegek 5 parizs erdekessegek 7 parizs erdekessegek 8 parizs erdekessegek 9 parizs erdekessegek 10 parizs erdekessegek 11 parizs erdekessegek 12 parizs erdekessegek 13 parizs erdekessegek 14

Végül kis csapatunk: Kovács Apor, Kovács Margó, Matastik Szilvi, Koós Pál és én. A kiruccanás alatt sokat csodált és emlegetett hologramos cipő pusztán a Peugeot után szabadon került a bejegyzésbe.

parizs erdekessegek 15

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁVAL KAPCSOLTBAN:

Párizs: street art 2014
Párizs: csatornafedők és más érdekességek 2014

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban