Blog

Párizs: street art 2014

Olyan sok dolgunk volt az elmúlt hónapokban, hogy nem maradt idő semmi olyasmire, ami nem kötelező. Például azt sem mutattam meg nektek, mi mindent láttam Párizsban az ősszel, mikor az Electrolux jóvoltából részt vehettem a Design Lab nemzetközi formatervező versenyének döntőjén, ahol Kovács Apor is a döntősök közé került PET palack újrahasznosító készülékével. Első körben a leglazább témát hoztam el nektek, ez pedig Párizs utcai művészete. Van itt graffiti, utcai balett, lakatfal, szerelmes üzenet, oszlopra horgolt zokni. A kedvenceim a metró rácsra kötözött wc papírok voltak, amelyek a huzattól táncra perdültek, illetve a graffitiknek az a válfaja, amik a köztéri útjelző táblákra és házakra kerülnek és papír alapúak. Akkor a legklasszabbak, ha sok van belőlük vagy ha glitterrel, konfettivel díszítik őket. Nézzétek!

parizs street art 1a parizs street art 1b parizs street art 2 parizs street art 3 parizs street art 4 parizs street art 5 parizs street art 6 parizs street art 7 parizs street art 8 parizs street art 9 parizs street art 10 parizs street art 11 parizs street art 12 parizs street art 13 parizs street art 14 parizs street art 15 parizs street art 16 parizs street art 17 parizs street art 18 parizs street art 19 parizs street art 20 parizs street art 21 parizs street art 22

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban