Blog

INEZ FOOD BÁR – látványtervek

Mini tér tervezése a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai karának belsőépítész környezettervező mesterszakára

Nagy előnyöm az egyetemi munkásságom során a többiekkel szemben a féléves kötelezően leadandó feladatok elkészítése közben, hogy már kb. hat éve a szakmában dolgozom, így egy-egy feladatot meglévő alapanyagból is tudok készre formálni. Így történt ez a Belső terek tervezése tantárgy keretében is, ahol mini lakást vagy mini teret, szolgáltatóegységet, üzletet… kellett tervezni.
Mint ahogy korábban már láthattátok egy megvalósult munkám is elég aprócska volt. Itt leginkább dizájn-, szín- és alapanyag tanácsadás volt a feladatom, így anno nem volt szükség látványtervezésre. Most azonban rászántam újabb két napot az életemből és megformáltam 3D-ben az INEZ FOOD BAR-t, ezt a kis gyöngyszemet, amely az egészséges élet és ételek rajongói számára nyílt meg az Arany János úton, a Toldi mozi mellett. A kész állapotról lőtt fényképeimet ITT láthatjátok a bejegyzés végén (az elején pedig elolvashatjátok, hogy hogyan is jutottunk el oda).
Mivel anno a tereket nem kellett megtervezzem és nem is igazán tudom, hogy mi rejtőzik a fogadó tér mögött, így azt magam találtam ki. A feladatnak megfelelően elképzeltem, mekkora minimális alapterületen működhet ez a kicsinyke ételbár a város szívében.

belso ter tervezes 2014 A szinesbelso ter tervezes 2014 B 1500 belso ter tervezes 2014 C szines belso ter tervezes 2014 D szinesbelso ter tervezes 2014 E szines

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban