Blog

JÁTÉK – nyerj Electrolux Expressionist kávéfőzőt!

Szeretnél egy Electrolux Expressionist kávéfőző nyerni? Ha igen, nincsen más dolgod, mint megtippelni, hogy ki nyeri meg az idei Electrolux Design Lab versenyét. A DesignLabHungary@gmail.com címre küldött levélben feltétlenül térj ki arra is, hogy miért éppen ő rá szavazol. Játssz velem és az Electroluxszal, hiszen hogyan indulhatna inspirálóbban a reggel annál, mint hogy a kávéfőző magától lefőzi a kávét?!

EDL KAVEFOZO sz

A játék november 3-án, hétfőn indul és 10-én, hétfőn zárul. Eddig adhatod le tippedet, hogy szerinted ki és miért fog nyerni a 6 döntős közül. A döntősökről, köztük a magyar indulóról, Kovács Aporról ITT olvashatsz.

A szavazatodat a DesignLabHungary@gmail.com címen várjuk.

Mivel november 11-13. között Párizsban leszünk a döntőn, így praktikusan a hazaérkezésünk után, november 14-én pénteken sorsolnánk ki a nyertest. FIGYELEM! A nyertes a hna design és Electrolux Facebook oldalának rajongói közül kerül ki!

Electrolux_Expressionist_collection_Coffe-maker 930

Hogy még nagyobb kedvet csináljak a játékhoz, mutatok pár részletet a kávéfőzőről!

Az Expressionist készülékek izgalmas új funkciókkal segítenek, hogy az ételeket és frissítő italokat gyorsabban és egyszerűbben készíthessük el. Hogy jól induljon a nap, reggel, ébredés után, mikor álmosan kibotorkálunk a konyhába, már friss a kávé illata várhat: az új kávéfőző programozható, így akár 24 órára előre beállíthatjuk, mikor kapcsoljon be. Az íz erősség szabályozásával főzhetünk erős kávét, ha mozgalmas a reggel, vagy egy könnyű feketét, ha lazább a délután.

24 órás automatikus bekapcsolás

ImageExternal.aspx4

Képzelje el, hogy minden reggel a frissen őrölt kávé illatára ébred. A 24 órás automatikus bekapcsolás funkcióval ez valósággá válhat. Csak állítsa be a HighContrast™ LCD kijelzős kezelőfelületen, hogy mikor készítse el a gép a kávéját, és másnap kedvenc kávéjának csodás illatára ébredhet.

AromaStrength™ – íz erősség beállítás

ImageExternal.aspx3

Az AromaStrength™ íz erősség szabályozóval egy gombnyomással beállíthatja mennyire legyen erős a kávéja. Készítsen egy erős kávét, ha mozgalmas a reggel, vagy egy könnyű feketét, ha lazább a délután.

PureAdvantage™ vízszűrő

ImageExternal.aspx1

Az Electrolux kávéfőzőben beépített szűrőrendszer van, hogy még finomabb legyen a kávé. A cserélhető vízszűrő gondoskodik róla, hogy évek múltán is friss, jó ízű legyen kávéja.

Kivehető víztartály

ImageExternal.aspx2

Annyira egyszerű, mint húszig elszámolni. A kávégépben nagy, kivehető, átlátszó víztartály van, melybe akár 20 adag kávé lefőzéséhez elegendő vizet is tölthet. Könnyű kivenni,könnyű feltölteni, hogy a kávézás valóban élmény legyen.

Electrolux_Expressionist_collection_Family 930

Az Electrolux Expressionist kollekció készülékei izgalmas funkcióikkal felfrissítik a napi rutint, ráadásul olyan szépek, hogy elég rájuk nézni, hogy kedvünk támadjon kipróbálni valami újat.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban