Blog

Lányka szoba ikreknek – fotók

Emlékeztek még erre a látványtervre?
(A szoba összes látványtervét ITT találjátok!)

lanyka szoba ikreknek erden 26

Örömmel jelentem be, hogy a terv most testet öltött. A minap befotóztam és most megmutatom nektek!
Tudom-tudom, rózsaszín, de az a fura helyzet állt elő, hogy annyira szuper az új fényképezőm, hogy sokkal élet telibb minden kép, amit most csinált, mint egyébként élőben. A szoba eredetiben nagyon hasonló a tervekhez, visszafogottabb és sokkal drapposabb színállású. Ennek ellenére nagyon boldog vagyok, hogy befotózhattam. Nagyon hálás vagyok Gabinak és férjének, hogy megbíztak bennem és örülök, hogy sikerült örömet szerezni a lányoknak. 🙂

iker lanykaszoba hna design 4

A szobában minden egyes bútort én terveztem és remek érzés, hogy a Bútor-Trió ilyen szépen megvalósította a tervben szereplő összes igényt, különös tekintettel az üveg mögé rejtett virágos tapétás fiókfrontokra, melyeknek egytől egyig egyedi fogantyúja lehetett. Hálás köszönet a Diego-nak is a csodásan hamvas szőnyegért és a gyönyörűséges tapétákért a DekorMaxnak!

Még annyit elmesélnék az érdekesség kedvéért, hogy sosem volt még olyan élményben részem, hogy olyan tökéletesen elkészült, tiszta, szép és rendezett szobába invitálnak, ahol nem nekem kell elővennem tárgyakat és teleszórnom vele a helyiséget. Öröm volt nézni, milyen szépen megvalósult minden a tervről és hogy a szoba két kis lakója milyen ügyesen választott kaspót, virágot és asztali kiegészítőket magának. A két táncos lányka nagyon szereti a szobáját, sok időt töltenek benne. Mindenük elfér, sőt még üres polcok is maradtak, ráadásul a szoba közepén a pihe-puha szőnyegen táncra is perdülhetnek, ha úgy tartja kedvük.

iker lanykaszoba hna design 1 iker lanykaszoba hna design 2 iker lanykaszoba hna design 3 iker lanykaszoba hna design 4 iker lanykaszoba hna design 5 iker lanykaszoba hna design 6 iker lanykaszoba hna design 7 iker lanykaszoba hna design 8 iker lanykaszoba hna design 9 iker lanykaszoba hna design 10 iker lanykaszoba hna design 11 iker lanykaszoba hna design 12 iker lanykaszoba hna design 13 iker lanykaszoba hna design 14 iker lanykaszoba hna design 15 iker lanykaszoba hna design 16 iker lanykaszoba hna design 17 iker lanykaszoba hna design 18 iker lanykaszoba hna design 19 iker lanykaszoba hna design 20 iker lanykaszoba hna design 21 iker lanykaszoba hna design 22

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a hna design blogot a facebookon is ITT, hogy értesülhess minden új tartalomról!

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban