Blog

ECOVER ceruza ültetés

Tudom, fura egy cím, de ma a gyerekekkel valóban ceruzát ültettünk. A cerkákat az ECOVER webáruháztól kaptuk “kipróbálásra”. Természetesen hagyományos értelemben is hasznosításra kerülnek a ceruzák (rajzolni fogunk velük), de őrülten örülünk, hogy kettéfűrészelhettük őket és elültethettük a magocskákat tartalmazó végüket. Az ECOVER cég öko tisztítószereiről született már egy cikk a dekooderen (amelyeket minden háziasszonynak ki kellene próbálni, cikk ITT), akkor is a környezettudatosságukat emeltük ki, mint ahogy ebben az ebben az esetben sem lehet nem megemlíteni a cég környezetbarát hozzáállását, szemléletét, hiszen ők az első ökológiai gyára a világon.
A cerka ültetés szuper program volt és ha már ültettünk, elültettük Alex fiunk kicsíráztatott babocskáit is, és kapott egy kis plusz földet Letti egyik virága is. Innentől együtt figyeli a család a babok, a Scindapsus és természetesen a ceruzák növekedését (bazsalikom-, menta- és körömvirágceruza). Ha ez utóbbiak eléggé megnőttek, érkezik majd egy újabb poszt róluk. Reméljük minél hamarabb!

ecover ceruza ultetes 1 ecover ceruza ultetes 2ecover ceruza ultetes 3ecover ceruza ultetes 4 ecover ceruza ultetes 5 ecover ceruza ultetes 6 ecover ceruza ultetes 7 ecover ceruza ultetes 8

Ha te is szeretnél ceruzát ültetni, Dániából tudsz rendelni (moo&co)! Ha 3 ceruzát veszel, akkor  szállítással együtt 5238 Ft, így 1746 Ft 1 cerka, ha 8-at, akkor 9348 Ft, így már csak 1168 Ft-ra jön ki 1 ceruza.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban