Blog

Pécs legszebb virágboltja

A Pécs legszebb virágboltja cím nem azt jelenti, hogy láttam minden egyes virágboltot Pécsen és ez mind közül a legszebb, hanem azt, hogy épp arra jártam, a kirakat alapján nem tudtam nem bemenni és ha már ott voltam, akkor leesett az állam.
Valami csoda ez a virágbolt!
Virág ugyan nem sok van benne, de régiség és csodás tárgyak annál inkább. Hihetetlen belsőépítészeti igényességgel és jelentőséggel bír ez a hely. Aki csak teheti menjen el és nézze meg, és ha már ott jár, nézze meg a Nádor galériát és úgy általában Pécset is!

pecs nador szallo viragboltja 1 pecs nador szallo viragboltja 2 pecs nador szallo viragboltja 3 pecs nador szallo viragboltja 4 pecs nador szallo viragboltja 5 pecs nador szallo viragboltja 6 pecs nador szallo viragboltja 7 pecs nador szallo viragboltja 8 pecs nador szallo viragboltja 9 pecs nador szallo viragboltja 10 pecs nador szallo viragboltja 11 pecs nador szallo viragboltja 12 pecs nador szallo viragboltja 13 pecs nador szallo viragboltja 14 pecs nador szallo viragboltja 15 pecs nador szallo viragboltja 16 pecs nador szallo viragboltja 17 pecs nador szallo viragboltja 18 pecs nador szallo viragboltja 19 pecs nador szallo viragboltja 20 pecs nador szallo viragboltja 21 pecs nador szallo viragboltja 22 pecs nador szallo viragboltja 23 pecs nador szallo viragboltja 24 pecs nador szallo viragboltja 25 pecs nador szallo viragboltja 26 pecs nador szallo viragboltja 27

Fotó: Hujber-Nagy Aletta

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban