Blog

Eladó függönycsipeszek!

Letti lányunk új, kisebb szobába költözik, cserébe hercegnős stílusú enteriőrt kap. Dizájnváltás miatt feleslegessé váló, megkímélt állapotú egyedi függönycsipeszeinket ebből kifolyólag eladnánk 10.000.- forintos irányáron. Az 5 főből álló függönycsipesz különítmény szeretettel várja az új otthon jelöltekből érkező üzeneteket az alábbi címen:

hna-desig@t-online.hu

elado fuggonycsipeszek 0elado fuggonycsipeszek 6 elado fuggonycsipeszek 7 elado fuggonycsipeszek 1 elado fuggonycsipeszek 2 elado fuggonycsipeszek 3 elado fuggonycsipeszek 4

Ha még emlékeztek, egy játék során a lent látható példányt kapta meg egy pici lány (Bori) a szobájába. A függönycsipesz ÍGY készül.

elado fuggonycsipeszek 5

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban