Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/7-8. számában

Az amiotthonunk magazin nyári dupla számába az előző számokhoz hasonlóan természetesen sok érdekesség került. Ebben a Fókusz rovatban a falak felöltöztetésére helyeztük a hangsúlyt. Értsétek ez alatt a különleges festési megoldásokat, a tapétázást és a tárgy- vagy képkollázst, mely szintén falainkat díszítheti. Megemlítettük Breuer Marcellt és készítettünk egy válogatást tengerparti hangulatú lakberendezési tárgyakról is. A nyár boltja a Paloma lett, amely egy megmentett bérház udvarában található, a nyár kiállítása pedig Toulouse-Lautrec a Szépművészeti Múzeumból. A DIY témát pedig egy általam is átélt és megírt worksop inspirálta (cikk ITT). A Bluer Designtól Munzáth Bianka mesélte el nekünk komódfelújításának történetét.
Remélem az újságosnál megvettétek az újságot, de ha nem, akkor most még mindig nem késő, hogy elolvassátok az első hat oldalt!

amio nyari dupla 1 amio nyari dupla 2 amio nyari dupla 3 amio nyari dupla 4amio nyari dupla 5 amio nyari dupla 6 amio nyari dupla 7 amio nyari dupla 8 amio nyari dupla 9 amio nyari dupla 10 amio nyari dupla 11

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban