Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/6. számában

Az amiotthonunk magazin júniusi számában megjelent Fókusz rovatomba több saját fotóm is bekerült. A milanói iSaloni kiállításon tapasztalt élményeimet a blogon is megnézhettétek, elolvashattátok (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12), de egy rövid betekintés erejéig az újságban is írtam róla. Ezen kívül rávettem Kisflancot, azaz Kukla Edinát, hogy alkosson valami szépet, régiből újat, ami által egy csodás ékszertartó asztalka keletkezett. A gyönyörű kisbútort Edina férje fotózta le, aki profi fotós. A rovat végén (szintén saját fotóval) egy röpke pillantásra megmutattam a kedvenc türkiz porszívónkat is. Mivel a készülék befotózása egy fél délelőttön át tartott, így a többi képet is megmutattam azóta egy külön bejegyzésben. A képeket ITT láthatjátok. A már említett témákon kívül szó volt még az egyik kedvenc tervezőmről, Charles Rennie Mackintoshról, készült egy laza nyári válogatás jópofa tárgyakból, bemutattunk egy boltot, a Wonderlabot és végül ajánlottunk egy fantasztikus plakátkiállítást is, amit személyesen is megtekintettem. Olvasgassatok, nézelődjetek, jó szórakozást kívánok a rovathoz!

amio junius 1 amio junius 2 amio junius 3 amio junius 4 amio junius 5 amio junius 6 amio junius 7 amio junius 8 amio junius 9 amio junius 10 amio junius 11

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban