Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/5. számában

Az amiotthonunk magazin májusi számában megjelent Fókusz rovatom printelt lakberendezési kiegészítőkkel kezdődik. A nyitó kép saját fotó, az általam tervezett és készített párnákat ábrázolja. Ezeket ITT vásárolhatják meg azok, akik szeretnének az otthonukba valami igazán egyedit tenni. Ezekből a párnákból garantáltan csak egy-egy darab van a világon! Szó volt még a rovatban Zielinski Szilárdról, a hazai vasbeton népszerűsítésének atyjáról, virágmintákról, csupaszon lógó villanykörtékről, a pasztell színekről, és egy szuper fagyizóról: a Gelarto Rosa-ról, amit a Bazilikánál találtok. Természetesen most sem maradt ki a DIY szekció sem, melyben a dizain bloggere, Zai Viki ombre székét láthatjátok. Olvasgassatok bátran, nézegessétek a szebbnél szebb képeket, nektek csináltuk ezt a rovatot!

amio majus 1 amio majus 2 amio majus 3 amio majus 4amio majus 5 amio majus 6 amio majus 7 amio majus 8 amio majus 9 amio majus 10 amio majus 11

Szakértő: Hujber-Nagy Aletta, belsőépítész és környezettervező művész.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design studio Facebook táborához, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess.

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre, illetve ha az online vagy személyes tanácsadás érdekelne, akkor nézz körül a tanácsadás menüpontunkban.

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban