Blog

PUBLIKÁCIÓ: trend rovat az amiotthonunk 2014/4. számában

Az amiotthonunk magazin áprilisi számában megjelent Fókusz rovatomat leginkább a színkavalkád és a természetesség jellemezte. Írtam róla, hogy újra trendi a bársony, a patchwork, a márvány(hatás) és a fa- és a növényzet a falon, megemlékeztünk Victor Vasarelyről, megmutattuk Juditu, azaz Varga Judit DIY lámpaburáját, egy igazán jópofa boltról, a rododendronról is hírt adtunk, végül elküldtünk mindenkit a veresegyházi maciparkba. Aki megvette, remélem élvezettel böngészgette a lapot, aki pedig most látja először, annak jó olvasást kívánok!

amio aprilis 0 amio aprilis 1 amio aprilis 3 amio aprilis 4 amio aprilis 5 amio aprilis 6 amio aprilis 7 amio aprilis 8 amio aprilis 9 amio aprilis 10 amio aprilis 11

hujber nagy aletta 10 ff

hujber-nagy aletta

belsőépítész-színszakértő AmiOtthonunk Magazin vendég írója

A home’n architecture dizájn stúdió csapata belső- és külső tereket, lépcsőket, házakat és tárgyakat tervez, és mindezt nem a saját, hanem a megrendelő stílusában teszi. Munkáival és trendelőrejelzéseivel a nyomtatott sajtóban sok éve folyamatosan jelen van. A cég szakmai blogján pedig elsősorban saját munkákat, élményeket mutat be saját fotókkal, illetve a legújabb trendeket hozza el olvasóinak.

ha valóban személyre szabott otthont szeretnél
a saját stílusodban